Google Cardboard laten bedrukken

Een in full-color bedrukte Google Cardboard leent zich heel goed als marketinginstrument of relatiegeschenk. Met een Google Cardboard geef je jouw relaties een laagdrempelige virtual reality-beleving. Laat je bedrijf, je personeel of een aantal projecten in 360 graden vastleggen en presenteer dit in virtual reality.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Kenmerken

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo In 2015 introduceerde Google het vernieuwde ontwerp van de Cardboard. Na de oorspronkelijke versie uit 2014, die op enkele Android smartphones gericht was, richtte Google zich vooral op compatibiliteit: dit design is geschikt voor meer telefoontypen, waaronder de iPhone van Apple. Bovendien is het design wat strakker dan de eerste versie van de Cardboard en zijn de lenzen vergroot en verbeterd. Onze is afgeleid van dit ontwerp van Google. De kartonnen virtual-reality-brillen zijn met briefpost te versturen en buitengewoon snel gebruiksklaar te maken. Standaard leveren we de cardboard wordt geleverd in een kartonnen bewaardoosje van 15x150x240mm (HxDxB).

De kenmerken van onze Cardboard op een rijtje:

  • Robuust
  • Geleverd in een bewaardoosje
  • Versturen met briefpost
  • Hoogwaardige drukkwaliteit en afwerking
  • Heel eenvoudig gebruiksklaar te maken
  • Direct geschikt voor ons werk (360º fotografie & 360º video)
  • Geschikt voor grotere smartphones (iPhone 6S Plus, Samsung Note)
360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Zelf ontwerpen?

Je kunt onze cardboard helemaal zelf ontwerpen. Of misschien wilt je het laten doen door een grafisch-ontwerp-bureau waar je vaker mee samenwerkt. Je kunt hier alvast een template, enkele design-elementen (Google Cardboard-logo, vouwinstructies, etc.) en een korte uitleg downloaden. Heb je speciale wensen zoals dubbelzijdige bedrukking of spot UV, laat het even weten!

Natuurlijk kunnen wij het ontwerp van de cardboard ook verzorgen. We werken daarvoor samen met grafisch ontwerpers met de nodige ervaring in het ontwerpen van ruimtelijke voorwerpen. Zo komt jouw cardboard het beste tot zijn recht.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Interesse?

Wil je meer informatie over bedrukte cardboards of wil je vrijblijvend een prijs opvragen? Stuur ons een bericht, en we laten snel wat van ons horen. Organisaties die je voorgingen zijn Wateringse Veld College, Twynstra Gudde, Strikolith, Fontys en PostNL.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo