Google Cardboard

De Google Cardboard is een simpele do-it-yourself virtual reality-bril. Het het is gemaakt van karton en bevat 2 plastic lenzen. Je zet de viewer binnen een paar seconden in elkaar. Een Cardboard is goedkoop en kan gebruikt worden in combinatie met ieder formaat smartphone. De ervaring leert dat de beste ervaring behaald wordt met telefoons met een scherm vanaf 4,5 inch.

Google Cardboard laten bedrukken

Het is mogelijk om een Cardboard full-color te laten bedrukken. Dit maakt het een interessant marketingmiddel of relatiegeschenk. Wij leveren bedrukte versies en kunnen desgewenst ook het ontwerp voor je verzorgen. Meer informatie vind je op onze pagina over bedrukte cardboards.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Een virtuele tour op de Google Cardboard

Wij kunnen onze virtuele tours helemaal geschikt maken voor Google Cardboard. We maken het dan ook nog eens erg toegankelijk. Een app downloaden is niet nodig. Als je zelf in het bezit bent van een Google Cardboard, is het eenvoudig om een virtuele tour van ons te bekijken:

  • Open ezvr.nl/vr/valentijn in de browser op je mobiele telefoon
  • Klik op het vr-icoon
  • Plaats je telefoon in de Cardboard

Cardboard in actie

In onderstaand filmpje zie je hoe leerlingen van CBS de Waterlelie reageren op een virtual-reality-tour die we gemaakt hebben voor het Wateringse Veld College in Den Haag. Voor die middelbare school leverden we ook full-color bedrukte cardboards.

Onze 360-gradenvideo's op de Google Cardboard

Ook onze 360-gradenvideo's zijn eenvoudig te bekijken met een Google Cardboard. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is de laatste versie van de YouTube-app. En een geschikte mobiele telefoon natuurlijk. Open een 360-gradenvideo naar keuze, en klik op het Cardboard-icoon in de rechter onderhoek. Onze playlist met 360º video's op YouTube vind je via deze link.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Zelf geen Google Cardboard?

Heb je zelf geen Google Cardboard, maar wil je het wel een keer zelf ervaren? Kom bij ons langs. Je kunt een afspraak maken via onze contactpagina.