360º Fotografie

Maak indruk met een 360-gradenfoto's. Gemakkelijk te implementeren op iedere website en gemaakt om te delen op social media. Ook zijn onze 360-gradenfoto's te gebruiken als virtual-reality-applicatie. Het is als het ware Google Street View voor binnen.

Wat is 360-gradenfotografie?

Een 360° foto is een foto van een gehele ruimte die tot een interactieve applicatie is verwerkt. Hierdoor kan de bezoeker zelf bepalen in welke richting hij kijkt. Naar boven, onder, links of rechts. Bekijk voorbeelden van 360-gradenfoto's in ons portfolio. Natuurlijk kunnen we onze 360-gradenfoto's geschikt maken voor Google Street View en Facebook.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Veel opties en gemakkelijke implementatie

Standaard leveren onze 360-gradenfoto's af op EZVR. Dan betaal je geen meerprijs voor het koppelen van de foto's en toevoegen van bijvoorbeeld informatiepunten. Bovendien is de hosting geregeld, en voeg je een virtuele tour toe aan je website met een simpele code. EZVR is voor onze klanten helemaal gratis.

Door de foto's aan elkaar te koppelen met links, een plattegrond of een menu (zie de mogelijkheden van EZVR) kunnen bezoekers van jouw website virtueel door je bedrijf wandelen en ieder detail op hun gemak bekijken. Door interactieve elementen (bijvoorbeeld een voice-over of informatiepunten) aan de virtuele tour toe te voegen, wordt het nóg leuker om jouw merk of product virtueel te verkennen. Om inspiratie op te doen, vind je in ons portfolio veel voorbeelden van virtuele tours.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

De meerwaarde van 360-gradenfoto's en virtuele tours

Leuk, die legio mogelijkheden, maar wat is de toegevoegde waarde? Je website zal langer en plezieriger bekeken worden door de interactie die een virtuele tour uitlokt. Uit onderzoek van de Amerikaanse firma IPIX is gebleken dat een website met 360-gradenfoto's vier keer langer wordt bekeken. Ook geven 360° foto's je de beste mogelijkheid om bezoekers op afstand de sfeer van uw bedrijf te laten proeven (Bevestigd in een onderzoek aan de Universiteit Utrecht). Een aantal zeer geschikte doelgroepen; hotels, restaurants en cafés, makelaars, projectontwikkelaars, beurzen, winkels, evenementenlocaties en trouwlocaties.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Perfecte belichting met "exposure fusion"

Door het gebruik te maken van exposure fusion, het combineren van meerdere belichtingen in één foto, voorkomen wij over- of onderbelichte delen in onze 360-gradenfoto's.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo