360º Fotografie

Maak indruk met een 360-gradenfoto's. Gemakkelijk te implementeren op iedere website en gemaakt om te delen op social media. Ook zijn onze 360-gradenfoto's te gebruiken als virtual-reality-applicatie. Mooie voorbeelden vind je in ons portfolio.

Opname

Met iedere omstandigheid weten we raad. Per project bepalen welke apparatuur we het beste kunnen inzetten voor de opname.

  • Monoscopisch of stereoscopisch
  • Vanaf de grond of vanuit de lucht
  • Van grote open vlaktes of kleine, donkere ruimtes

Afhankelijk van de omstandigheden duurt het maken van één 360-gradenfoto op locatie tussen 5 en 20 minuten. In onze studio verwerken we de ruwe beelden tot mooi belichte 360-gradenfoto's.

Verwerken tot virtuele tour

virtuele-tour-op-maat.jpg Standaard plaatsen we onze 360-gradenfoto's op EZVR. Het koppelen van de foto's en toevoegen van informatiepunten, voice-overs of een plattegrond is dan kostenloos. Bovendien is de hosting geregeld, en voeg je een virtuele tour toe aan je website met een simpele code. Aan EZVR zijn voor onze klanten geen kosten verbonden!

Natuurlijk kunnen we onze 360-gradenfoto's ook geschikt maken voor Google Street View en Facebook.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Maatwerk

Soms zijn er wensen waaraan EZVR niet kan voldoen. Denk daarbij aan een trainings- of voorlichtingsfunctie, een virtuele tour van meer dan honderd 360-gradenfoto's, plattegronden met meer dan één verdieping, een meertalige tour, een content management systeem op maat, etc.

Grote, complexe projecten pakken we graag aan. Laat ons weten wat je wensen (ongeveer) zijn, en wij doen een voorstel.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

De meerwaarde van 360-gradenfoto's en virtuele tours

Leuk, al die mogelijkheden, maar wat is de toegevoegde waarde? Je website zal langer en plezieriger bekeken worden door de interactie die een virtuele tour uitlokt. Uit onderzoek van de Amerikaanse firma IPIX is gebleken dat een website met 360-gradenfoto's vier keer langer wordt bekeken. Ook geven 360° foto's je de beste mogelijkheid om bezoekers op afstand de sfeer van uw bedrijf te laten proeven (Bevestigd in een onderzoek aan de Universiteit Utrecht). Een aantal zeer geschikte doelgroepen; hotels, restaurants en cafés, makelaars, projectontwikkelaars, beurzen, winkels, evenementenlocaties en trouwlocaties.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo