Tarieven 360º fotografie

We rekenen een vast bedrag per 360° foto en per locatie opstart- en reiskosten. De hosting en eventueel toevoegen van koppelingen, een plattegrond, een menu, een voice-over en/of informatiepunten is gratis. Bereken hieronder snel je prijs door het aantal 360° foto's en de locatie in te vullen. Liever een offerte op maat? Scroll dan even wat verder naar beneden.

Aantal 360° foto's ()

Aantal 360° luchtfoto's ()

Locatie (Vul een plaats in en druk op Enter)Jouw offerte

Per stuk Aantal Totaal
360° foto € 95,00
360° luchtfoto € 195,00
Opstartkosten € 95,00 1 € 95,00
Reiskosten vanuit Tilburg (per kilometer) € 0,35 0 € 0,00
Totaal (exclusief btw)

Bij deze prijs inbegrepen:

  • Hosting — insluiten op eigen website met een simpele code.
  • Toevoegen van koppelingen, een menu, informatiepunten, een plattegrond en/of een voice-over.
  • Virtual reality — werkt met kartonnen en high-end VR-brillen.

Aan deze automatische berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Bevestig de offerte voor een zwart-op-wit PDF. Dat stelt je meteen in staat om vragen te stellen of niet-standaard zaken in de offerte te laten opnemen.


EZVR of maatwerk?

Bovenstaande tarieven gelden wanneer we de 360-gradenfoto's op EZVR plaatsen. Implementeren op je eigen website dan een peulenschil! EZVR is voor klanten van 360gradenfotografie.nl helemaal gratis.

Indien je wensen hebt die verder gaan dan de mogelijkheden van EZVR, kunnen we een maatwerk virtuele tour voor je maken. Denk dan aan 360º foto's met hele hoge resoluties, trainings-applicaties, boeking-mudules, een custom content management systeem, etc. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij komen met een offerte op maat!