Tarieven van onze 360º fotografie

Onze prijs voor een 360º foto is 95 euro. Daar komen dan eenmalig een opstarttarief (95 euro) en reiskosten (35ct/kilometer) bij. We maken dan een afspraak, komen langs om de opnames te maken en verwerken de foto's tot een prachtige virtuele tour. Links, informatiepunten en een plattegrond voegen we zonder kosten toe! Een virtuele tour is dan heel eenvoudig in te sluiten op een website. Indien gewenst, helpen we je daar graag bij!

EZVR of maatwerk?

Standaard plaatsen we onze 360-gradenfoto's op EZVR, een platform dat het heel eenvoudig maakt om 360-gradenfoto's te verwerken in interactieve virtuele tours. Ook is het implementeren op je eigen website een peulenschil. EZVR is voor klanten van 360gradenfotografie.nl gratis. Klanten van EZVR krijgen 20 euro korting op iedere 360-gradenfoto en op de opstartkosten.

Indien je wensen hebt die verder gaan dan de mogelijkheden van EZVR, kunnen we een maatwerk virtuele tour voor je maken. Denk dan aan 360º foto's met hele hoge resoluties, trainings-applicaties, boeking-mudules, een custom content management systeem, etc. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij komen met een offerte op maat!