Weblog pagina 3

Wanneer we een bijzonder project afronden of er nieuws op het gebied van 360º fotografie, 360º video of virtual reality is dat we je niet willen onthouden, vind je dat hier!

Het einde van Flash

Geplaatst op 11 augustus 2016 om 15:17u

Adobe Flash Player speelde een cruciale rol bij de ontwikkeling van video, games en virtuele tours op het internet, maar tegenwoordig gebruiken de meeste websites technologieën zoals HTML5. De aankondiging van Apple in 2007 dat Flash niet zou worden ondersteund op iPhones zorgde voor een flinke deuk in de populariteit van Flash. Negen jaar later lijkt het doek dan echt te vallen. Google kondigde aan Flash automatisch te gaan blokkeren in de browser Chrome. lees verder »

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Kiezen voor 360º video of 360º fotografie

Geplaatst op 10 augustus 2016 om 09:41u

Een 360º video waarin alles om je heen beweegt of een virtuele tour van 360º foto's met interactieve elementen? We helpen je graag bij het maken van een keuze. In dit artikel lichten we alle verschillen uitgebreid toe. lees verder »

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Hoe gebruik je virtual reality om je product te promoten

Geplaatst op 2 augustus 2016 om 10:12u

Met name voor reisbureaus biedt virtual reality een mogelijkheid om hun product te presenteren op een manier die voorheen onmogelijk was. Je zou misschien wel kunnen zeggen dat VR voor de reissector misschien wel de beste nieuwe technologie is sinds de straalmotor. Deze case study laat zien hoe je je klanten meeneemt onder zee, naar bergtoppen en naar de zonnigste stranden zonder dat zij hun stoel verlaten. lees verder »

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Hoog in YouTube? Tips om je 360º video's te optimaliseren

Geplaatst op 29 juli 2016 om 15:40u

YouTube is de op één na grootste zoekmachine ter wereld: iedere minuut wordt 100 uur aan videomateriaal geüpload naar de videodienst. De kans dat jouw video opgemerkt gaat worden tussen de stortvloed aan videoclips van Justin Bieber, poezenfilmpjes en grappige kindervideo’s is dus niet zo groot. Het lijkt haast onmogelijk om veel kijkers te bereiken op een website met zoveel materiaal, maar dat is het niet! Er zijn een paar optimalisatie-stappen die je kunt nemen om je video een goede kans van slagen te geven. lees verder »

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo