Weblog pagina 5

Wanneer we een bijzonder project afronden of er nieuws op het gebied van 360º fotografie, 360º video of virtual reality is dat we je niet willen onthouden, vind je dat hier!

Virtuele tour voor Villa Pardoes

Geplaatst op 26 november 2014 om 15:23u

Villa Pardoes mist goed beeldmateriaal. Een virtuele tour zal heel wat toevoegen aan de voorbereiding en mogelijk zelfs het plezier vooraf voor de gezinnen die welkom zijn in de villa. Daarnaast zal het voor de sponsoren een mooi visitekaartje zijn. Dat was in het kort waarmee Nathan Veenstra van Letterzaken ons benaderde. Nathan en zijn gezin zijn uitgenodigd voor een vakantie bij Villa Pardoes en hij zou graag Google Maps Business View aanbieden als dank voor wat ze voor zijn gezin doen. lees verder »

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Virtual-reality-beeldmateriaal

Geplaatst op 3 november 2014 om 17:34u

Sinds kort zijn we de trotse eigenaren van een Oculus Rift, de VR bril die enige tijd geleden in het nieuws kwam vanwege een overname door Facebook. Matthijs van Nieuwkerk probeerde onlangs de Oculus Rift uit in De Wereld Draait door en was er letterlijk ondersteboven van, zoals te zien is in dit Youtube fragment. Mark Zuckerberg lijkt met de overname van Oculus VR het startschot te hebben gegeven voor een explosieve groei van nieuwe toepassingen met betrekking tot de bril. We zien dan ook in een rap tempo verschillende startups hun plaats innemen in het Nederlandse virtual-reality-landschap. lees verder »

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo