Maatwerk virtuele tour

Standaard leveren we onze 360-gradenfoto's af in ons platform EZVR, maar soms zijn er wensen waaraan EZVR niet kan voldoen. Denk daarbij aan een trainings- of voorlichtingsfunctie, een virtuele tour van meer dan honderd 360-gradenfoto's, plattegronden van maar dan één verdieping, een meertalige tour, zwevende objecten, een content management systeem op maat, etc. Grote, complexe projecten pakken we graag aan. Laat ons weten wat je wensen (ongeveer) zijn, en wij doen een voorstel.

Hosting

De 360° foto's of virtuele tour kun je door ons laten hosten. De bestanden om de virtuele rondleiding weer te geven plaatsen we dan op onze server. We gebruiken daar het domein virtuele-tours.nl voor.

Wanneer je ervoor kiest om een virtuele tour door ons te laten hosten, is het slechts een kwestie van een eenvoudige code invoeren om de virtuele rondleiding op je eigen website te plaatsen. Ook kunnen wij aanpassingen aan de tour doen, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Ten slotte zorgen we dat de software altijd up-to-date is. Zo blijft de virtuele tour werken op ieder apparaat.

Zeker wanneer we een databasekoppeling maken, raden we aan om de hosting door ons te laten verzorgen. Dan is geen moeilijke installatie op een eigen webserver nodig.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Google Analytics

Weten hoe jouw virtuele tour gebruikt wordt? Indien gewenst koppelen we een virtuele tour aan Google Analytics. Zo weet je precies welke 360-gradenfoto's bekeken worden door je bezoekers, en op welke interactieve elementen zij klikken.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Content management system

Is de inhoud van jouw virtuele tour variabel? Wil je zo nu en dan iets wijzigen of toevoegen? En biedt EZVR niet de mogelijkheden die je zoekt? We maken dan een content management systeem, waarmee je jouw virtuele tours gemakkelijk kunt aanpassen. Maak je zelf (veel) 360º foto's en wil je het stitchen en online publiceren uitbesteden? Ook geen probleem! Vertel ons je wensen, en we doen je een voorstel.

Stereografische 360-gradenfoto's

Wanneer stereografische 360º foto's bekeken worden met bijvoorbeeld een 'anaglyphbril' (een bril met een rood filter links, en een cyaan filter rechts) of een virtual reality-bril ontstaat diepte. 3D-bioscoopfilms werken op dezelfde manier.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Speciale aankleding

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo