Maatwerk virtuele tour

Standaard leveren we onze 360-gradenfoto's af in ons platform EZVR, maar soms zijn er wensen waaraan EZVR niet kan voldoen. Denk bijvoorbeeld aan een trainings- of voorlichtingsfunctie, een virtuele tour van meer dan honderd 360-gradenfoto's, plattegronden van maar dan één verdieping, een meertalige tour, een content management systeem op maat, etc. Grote, complexe projecten pakken we graag aan. Laat ons weten wat je wensen (ongeveer) zijn, en wij doen een voorstel!

Spelelementen

Door spelelementen toe te voegen aan een virtuele tour (of deze nou in virtual-reality-modus of gewoon op een iPad bekeken wordt), wordt de betrokkenheid van gebruikers bevorderd. Dit principe wordt ook wel gamification genoemd: het aanwenden van spelprincipes en speeltechnieken in een niet-spelcontext om menselijk gedrag op een positieve wijze te sturen.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Koppeling met bestaande softwarepakketten

Een tweetal cases...

Je gebruikt een elektronische leeromgeving waarbinnen je de gebruikers een virtuele rondleiding wilt geven. Wij maken een koppeling met het systeem zodat je kunt monitoren welke gebruikers de rondleiding gevolgd hebben.

Weten hoe jouw virtuele tour gebruikt wordt? Indien gewenst koppelen we een virtuele tour aan Google Analytics. Zo weet je precies welke 360-gradenfoto's bekeken worden door je bezoekers, en op welke interactieve elementen zij klikken.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Content management system

Is de inhoud van jouw virtuele tour variabel? Wil je zo nu en dan iets wijzigen of toevoegen? En biedt EZVR niet de mogelijkheden die je zoekt? We maken dan een content management systeem, waarmee je jouw virtuele tours gemakkelijk kunt aanpassen. Maak je zelf (veel) 360º foto's en wil je het stitchen en online publiceren uitbesteden? Ook geen probleem! Vertel ons je wensen, en we doen je een voorstel.

Hosting

De 360° foto's of virtuele tour kun je door ons laten hosten. De bestanden om de virtuele rondleiding weer te geven plaatsen we dan op onze server. We gebruiken daar het domein virtuele-tours.nl voor. Het is dan slechts een kwestie van een eenvoudige code invoeren om de virtuele rondleiding op je eigen website te plaatsen. Ook kunnen wij aanpassingen aan de tour doen, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Ten slotte zorgen we dat de software altijd up-to-date is. Zo blijft de virtuele tour werken op ieder apparaat.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo

Speciale aankleding

Of het nou om een slideshow van foto's, of een meerlaagse plattegrond of zwevende objecten in de ruimte, we kunnen een virtuele tour aankleden met statische of interactieve objecten.

360-gradenfotografie en 360-gradenvideo