Diensten

Virtual reality

Het leuke aan 360° beeldmateriaal is dat je het in de virtual reality modus kunt bekijken. Zo maak je van een virtuele tour of 360° video écht een belevenis. Alles dat wij maken is geschikt om te bekijken met een VR-bril: van een simpele kartonnen variant tot een high end headset zoals de Oculus Go.

Virtual reality film

Omdat er veel gebeurt om je heen, is het erg fijn om op een natuurlijke en snelle manier je focus te kunnen verleggen. Wij maken onze 360-gradenvideo's geschikt voor alle typen virtual-reality-brillen. Gebruik de YouTube-app op je smartphone of VR-bril om onderstaande video in virtual-reality-modus te bekijken.

Bekijk onze showreel in VR  

High End Headsets

Hiermee bedoelen we VR-brillen van hoge kwaliteit. Deze zijn duurder dan de kartonnen variant. Ook is er geen smartphone nodig voor deze brillen. Ze zijn ideaal om te gebruiken op een beurs of ander event en het is mogelijk ze te huren. Al onze 360º foto's en 360º video's zijn geschikt voor high end headsets.

Voor ons werk raden we stand alone virtual-reality-brillen (de Oculus Go in het bijzonder) aan. Dat wil zeggen dat deze niet aangesloten hoeft te worden op een computer. De gebruiker is dus volledig vrij en heeft geen last van kabels.