Diensten 360° fotografie

Virtuele tour: maatwerk

Wil je meer dan de inbegrepen mogelijkheden? We kunnen (bijna) alles voor je bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een trainings- of voorlichtingstool, een content management systeem op maat, plattegronden met meer dan één verdieping, een meertalige tour, etc. Grote, complexe projecten pakken we graag aan. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij doen een voorstel.

Spelelementen

Door spelelementen toe te voegen aan een virtuele tour (of deze nou in virtual-reality-modus of gewoon op een iPad bekeken wordt), wordt de betrokkenheid van gebruikers bevorderd. Dit principe wordt ook wel gamification genoemd: het aanwenden van spelprincipes en speeltechnieken in een niet-spelcontext om menselijk gedrag op een positieve wijze te sturen.

Virtuele tour met spelelementen  

Opmaak

Of het nou om een slideshow van foto's, of een meerlaagse plattegrond of zwevende objecten in de ruimte, we kunnen een virtuele tour aankleden met statische of interactieve objecten.

Virtuele tour met design op maat  

GPS tagging

360° beelden van de buitenruimte: dat biedt een flinke toegevoegde waarde voor verschillende projecten, werkprocessen en toekomstige regelgeving. We hebben een methode ontwikkeld waarmee we deze gebieden in kaart kunnen brengen.

Virtuele tour met GPS tagging  

API-koppelingen

Bij een zogenaamde API-koppeling zorgen we ervoor dat de data die een gebruiker genereert (bijvoorbeeld antwoorden op vragen of de snelheid waarop iemand een tour doorloopt) wordt gestuurd naar een extern softwarepakket. Zo kunnen we bijvoorbeeld een virtuele tour koppelen aan een elektronische leeromgeving, zodat je kunt monitoren welke gebruikers de rondleiding gevolgd hebben.

Offline gebruik

Indien gewenst leveren we onze maatwerk virtuele tours zo af, dat je ze ook offline kunt gebruiken op je smartphone, tablet of VR-bril. Dan heb je geen internetverbinding nodig om de tour te bekijken.