Virtuele tour

Maatwerk

Wil je meer dan de standaard mogelijkheden? We kunnen (bijna) alles voor je bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een trainings- of voorlichtingstool, een content management systeem op maat, plattegronden met meer dan één verdieping, een meertalige tour, etc. Grote, complexe projecten pakken we graag aan. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij doen een voorstel.

Spelelementen

Door spelelementen toe te voegen aan een virtuele tour (of deze nou in virtual-reality-modus of gewoon op een iPad bekeken wordt), wordt de betrokkenheid van gebruikers bevorderd. Dit principe wordt ook wel gamification genoemd: het aanwenden van spelprincipes en speeltechnieken in een niet-spelcontext om menselijk gedrag op een positieve wijze te sturen.

Virtuele tour met spelelementen  

Naadloze video

Met deze techniek plaatsen we een video in een 360° foto, terwijl deze naadloos in elkaar overlopen. De video is interactief en ideaal om een introductie te geven of om een handeling uit te leggen. Om het af te maken kunnen deze video's ook voorzien worden van ondertiteling.

Voorbeeld met naadloze video's  

GPS tagging

360° beelden van de buitenruimte: dat biedt een flinke toegevoegde waarde voor verschillende projecten, werkprocessen en toekomstige regelgeving. We hebben een methode ontwikkeld waarmee we deze gebieden in kaart kunnen brengen.

Virtuele tour met GPS tagging  

VR Presentatie

Tijdens de presenatie krijgen alle bezoekers de mogelijkheid om rond te kijken in een supermarkt en een kledingwinkel. Deze locaties waren virtueel bekleed met allerlei inzichten. Heatmaps, verkoopgrafieken, matchende kleding etc. Doordat de presentator de virtual reality tour van de bezoekers live kon besturen, werden alle bezoekers op hetzelfde moment virtueel naar de juiste plekken gestuurd.

Hosting

De 360° foto's of virtuele tour kun je zelf hosten, maar je kunt het ook door ons laten doen. De bestanden van de virtuele tour staan dan op onze server. We gebruiken daar het domein virtuele-tours.nl voor. Het is dan slechts een kwestie van een eenvoudige code invoeren om de virtuele tour op je eigen website te plaatsen. Ook kunnen wij aanpassingen aan de tour doen, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Ten slotte zorgen we dat de software altijd up-to-date is. Zo blijft de virtuele tour werken op ieder apparaat.