Virtuele tour

Standaard opties

Veel bewerkingen zijn bij de prijs inbegrepen! Bijvoorbeeld het koppelen van de foto's, zodat je van de ene naar de andere foto kunt "springen". Ook het toevoegen van informatiepunten, voice-overs of een plattegrond zijn gratis. Als je ervoor kiest om de hosting en het onderhoud door ons te laten verzorgen, voeg je de virtuele tour met een simpele code aan je website toe.

Links

Meerdere 360° foto's kunnen gecombineerd worden tot een virtuele tour. Bezoekers van je website kunnen op die manier virtueel door je de locatie wandelen. Links zijn knoppen die verwijzen naar een volgende ruimte. De kleuren van de links zijn aan te passen.

Virtuele tour met links  

Video-popups

Korte video's zijn een ideale manier om op een leuke manier iemand voor te stellen, een handeling uit te leggen of wat achtergrondinformatie te geven. Let op: voor het toevoegen van hosten van video's vragen we een extra bijdrage.

Virtuele tour met video-popups  

Plattegrond

Een mooie manier om meerdere 360-gradenfoto's aan elkaar te koppelen en tegelijkertijd een duidelijk overzicht te creëren. De bezoeker kan in de plattegrond op punten klikken, waarna ze worden verwezen naar de betreffende ruimte.

Virtuele tour met een plattegrond  

Voice-over

Het is mogelijk om een voice-over toe te voegen om op een natuurlijke manier informatie over te brengen. Een voice-over kun je zelf aanleveren, maar wij kunnen deze ook voor je verzorgen.

Virtuele tour met voice-over  

Virtual reality

Iedere tour heeft standaard virtual-reality-ondersteuning: of je nou gebruikt maakt van een Google Cardboard of een Oculus Quest. Sterker nog: onze virtuele tours worden ontwikkeld met virtual reality in het achterhoofd.

Lees meer over virtual reality