Portfolio

Training & Instructies

Verschillende organisaties, waaronder Gom Schoonhouden en Vopak, maken inmiddels gebruik van door ons ontwikkelde VR trainingen. Deze trainingen bevatten vaak bedrijfsgevoelige informatie. Daarom laten we hier een fictief voorbeeld zien.

Interactieve, realistische omgeving

Onze trainingen zijn gebaseerd op 360º foto’s. Dat zijn beelden waarin de hele omgeving in 360 graden is vastgelegd. Zo is het in virtual reality mogelijk om een training geven op plekken die normaliter lastig te bereiken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een booreiland of een kerncentrale. Met een VR training maak je deze plekken voor een grote groep cursisten toegankelijk.

In een VR training kan informatie worden verwerkt door middel van infospots. Hierin kan door middel van fotografie, video, tekst of geluid iets worden getoond of uitgelegd. Iedere cursus kan worden afgesloten met een korte test waarbij de cursist multiple-choice vragen moet beantwoorden of middels de kijkrichting een gevaarlijke situatie in de omgeving aan moeten duiden.

Groepspresentatie

Neem een groep mensen tegelijk mee naar jouw VR-omgeving met een VR groepspresentatie. Jij bepaalt waar ze naartoe gaan en kunt virtueel zaken aanwijzen. Ideaal voor klassikale instructies, plenaire sessies en introductiedagen.